sloganfacebook en route fietsreizen twitter en route fietsreizen

Cyclosportieven

Cyclosportieven

Krachtmeting in de bergen
Warming-up

Warming-up

Trainingsweken en clinics
Recréactief

Recréactief

Sportief met een toeristisch karakter
Allround

Allround

Voor alle niveaus
Lange afstand

Lange afstand

Bijzondere trajecten
Extreem

Extreem

Veel kilometers en hoogtemeters

Reisaanbod

Cols & Comfort - sportieve fietsvakanties 2018

Extra startbewijzen Maratona dles Dolomites

Tot 28 februari is een aantal extra startbewijzen beschikbaar, gekoppeld aan een verblijf in een pension in de startplaats La Villa. Een unieke kans om toch deel te nemen aan een van de grootste cyclosportieven van Europa: bekijk hier het arrangement

Andermatt is de nieuwe startplaats van de 30-jarige klassieker Alpenbrevet 2018

Fietsvakanties voor elk niveau

Onze fietsvakanties zijn overzichtelijk ingedeeld in reisthema's. Elke fietsliefhebber vindt in ons reisaanbod een bestemming van haar of zijn niveau. Van heuvelland tot hooggebergte, bijzondere routes, aangename accommodaties, gastronomie en gastvrijheid en vooral verzorging hors catégorie.
Onze fietsvakanties bestaan zowel uit groepsreizen als individuele fietsreizen. Wilt u liever zelf een reis laten samenstellen?

Lees meer: Fietsreizen op maat

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, startbewijzen en laatste uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief.

* verplicht veld

Cyclosportieven

Een prestatietocht over meer dan 100 km, liefst in heuvels of bergen, waarbij een brevet of diploma te behalen is voor wie binnen een bepaalde tijdlimiet de finish haalt.

Wanneer je een cyclosportief arrangement bij En route Fietsreizen boekt ben je verzekerd van een zorgeloos totaalpakket:
 • - startbewijs
 • - accommodatie
 • - informatie
 • Maratona dles Dolomites

  De grootste cyclosportieve van Italië. De klassieke route is 138 km lang en voert over de passen Campolongo, Pordoi, Sella, Gardena, Campolongo (bis), Giau en Valparola.Het totale hoogteverschil bedraagt 4230 m. Deelnemers kunnen (ook onderweg) kiezen voor een alternatieve route van 106 km/3090 m of de Sellaronda 55 km/1780 m.

  Inschrijven voor de Maratona dles Dolomites is alleen mogelijk in combinatie met het boeken van een accommodatie. Het minimumverblijf is altijd vijf nachten (aankomst op woensdag), voor appartementen is dat meestal zeven nachten. Supporters en niet-fietsende partners kunnen altijd mee zonder dat zij een startbewijs hoeven te kopen.

  En Route is sinds 2000 officiële partner van de Maratona en beschikt daardoor over een vast aantal gegarandeerde startbewijzen.

  La Marmotte

  De "moeder" aller cyclosportieven die al sinds 1982 op de kalender staat.

  Inschrijven voor de Marmotte is alleen mogelijk in combinatie met het boeken van een accommodatie. Wie een verblijf boekt kan zeker starten in het eerste of tweede vak.

  Het minimumverblijf is altijd vier nachten (aankomst op woensdag), voor appartementen is dat meestal zeven nachten. Supporters en niet-fietsende partners kunnen altijd mee zonder dat zij een startbewijs hoeven te kopen.

  En Route is sinds 1996 officiële partner van de Marmotte en beschikt daardoor over een vast aantal gegarandeerde startbewijzen.

  Bezoek ons op Facebook

  Volg ons op Twitter

  En Route Fietsreizen

  Over 3 dagen schaatsen op natuurijs? Over 3 maanden fietsen door de natuur van Vogezen en Vercors op weg naar de... fb.me/RCVMF6jh

  En Route Fietsreizen

  Eén van de oudste wielertochten, die elke zomer in centraal Zwitserland verreden wordt, met vele bekende namen:... fb.me/22qwxPgOu

  Contact

  U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie.

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. tel. +31 (0)70 - 36 37 117 of per email